Sýrová pochoutka s brynzou
Výrazná brynza, jemná čerstvá ricotta a tvaroh jsou základem pro skvělou pomazánku. K osvěžení chuti nám poslouží čerstvé bylinky, třeba aromaticky výrazný kopr a medvědí česnek. Podáváme ideálně na plátku čerstvého chleba.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 035 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,83 g |
Tuky | 64,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 229 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 19,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ricottu spolu s brynzou a tvarohem rozmícháme do hladké konzistence.
Krok 2: Přidáme omyté a nasekané bylinky. Dochutíme solí a pepřem, promícháme.
Krok 3: Pomazánku podáváme na plátku čerstvého chleba nebo na křupavých knackebrotech.
Zveřejněno 27. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pochoutka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwQp
Moje poznámka
Sýrová pochoutka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwQp
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 5 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Suroviny:
sýr ricotta,
tvaroh,
brynza,
čerstvé bylinky,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (2)