Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové knedlíky s medvědím česnekem

Výhodou medvědího česneku je, že má v kuchyni široké využití. Takto připravené knedlíky, vám budou chutnat k pečeným masům, drůbeži i uzenému.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 844 kJ /
680 kcal
Bílkoviny25,03 g
Tuky9,64 g
Vláknina13,35 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 837 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy116,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané brambory nastrouháme na jemném struhadle do mísy. Přidáme jemně pokrájený medvědí česnek, drobně pokrájený starší rohlík, vejce a sůl. Vše dobře promícháme, dle potřeby (moučnatosti brambor) přidáme hrubou mouku. Promícháme a vytvoříme šišku knedlíku. Krok 2: Knedlík vložíme do hrnce s vroucí vodou, opatrně podebereme ode dna a vaříme pod poklicí, na mírnějším ohni asi 20 minut. Krok 3: Podáváme například k pečenému vepřovému masu, kachně, huse, uzenému...

Zveřejněno 3. 4. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové knedlíky s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A3n9

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové knedlíky s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A3n9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

magdalenka: MiskaM: ...děkuji za milé komentáře :-K:-K:-K

Super :yes: vypadá skvěle :-K

Perfektný nápad!:yes:zatial som zemiakové knedličky s medvedím cesnakom dávala len do polievky.

Tématické fráze:
knedliky s medvedim cesnakom, knedlik s vejci a medvědím česnekem

Suroviny:
brambory, rohlík, česnek mědvědí, sůl, vejce, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu