Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová pánev s brynzou a slaninou

Hodnocení receptu je 4,8 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 598 kJ /
1 338 kcal
Bílkoviny32,30 g
Tuky101,48 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 114 mg
Sodík 2,36 g
Sůl5,93 g
Sacharidy68,81 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli na půlkolečka a brambory na velikost sousta. Na pánvi vyškvaříme nakrájenou slaninu, děrovanou lžící vytáhneme a odložíme. Krok 2: Do tuku přihodíme brambory a cibuli. Okořeníme, přidáme snítku rozmarýnu a opékáme stálým přehazováním, aby byly brambory opečené dozlatova a dokřupava. Krok 3: Brynzu můžeme přihodit do horké pánve a nechat na bramborách rozpustit, anebo posypat až brambory s odloženou slaninou na talíři. Nazdobíme pažitkou a podáváme s mlékem nebo salátem.

TIP: Jak pěstovat pažitku za oknem

Zveřejněno 6. 4. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová pánev s brynzou a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3LlA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová pánev s brynzou a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3LlA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:-)<3:yes::-K

manželovi chutnalo, prý mám vařit častěji. jen místo brynzy jsem dala cottage :yes:

Klona: Děkuji moc :-K

;-)moc dobre děkuji za nápad i recept ukladam:-):yes:

Suroviny:
brambory, slanina uzená, brynza, cibule, rozmarýn, kmín mletý, sůl, pepř, pažitka

Přidat fotografie receptu