Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky s kukuřicí v omáčce s brynzou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 461 kJ /
349 kcal
Bílkoviny22,67 g
Tuky27,53 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 893 mg
Sůl2,33 g
Sacharidy2,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve dáme do vařící osolené vody fazolky s kukuřicí. Vody jen tolik, aby vše bylo potopené. Od bodu varu vaříme jen minutku a vše scedíme a předěláme do misky se studenou vodou. Vývar můžeme použít, pokud nebudeme mít uvařený. Krok 2: Na másle zpěníme drobně nakrájenou šalotku a přidáme mouku. Restujeme pár minut a zalijeme vývarem. Vaříme s kořením asi deset minut a přidáme okapané fazolky s kukuřicí. Společně vaříme asi pět minut a nadrobíme brynzu. Krok 3: Mícháme na mírném plameni do rozpuštění brynzy a dochutíme čerstvě mletým pepřem. Omáčku podáváme s vařenými bramborami a vařeným vejcem nebo hovězím masem.

Zveřejněno 8. 4. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky s kukuřicí v omáčce s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvQR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky s kukuřicí v omáčce s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvQR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
brynza recept, omáčka fazolková s kukuřici, www kuličky řapíkatým celerem a s s mrkví

Suroviny:
fazolky mražené, kukuřice mražená, brynza, cibule šalotka, olej, mouka hladká, vývar, mléko, sůl, pepř, koření nové koření

Přidat fotografie receptu