Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 203 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,63 g |
Tuky | 57,34 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 965 mg |
Sodík | 4,78 g |
Sůl | 11,28 g |
Sacharidy | 38,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kq86
Moje poznámka
Uzené karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kq86
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 16 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 20 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 20 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Náš život s celiakií: Mangové mochi pro Áňu. Jednoduchou verzi japonské speciality uděláte v mikrovlnce jen ze tři ingrediencí
Únorové pranostiky předpovídají „Únorová voda – pro pole škoda,“ nebo také „Teplý únor – studené jaro, teplé léto“
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Penne s kuřecím masem a listovým špenátem
collins před 0 sekundami
Kuřecí gyros
Neregistrovaný před 53 sekundami
Šípková omáčka gratte cul
Neregistrovaný před 18 minutami
Zelník na plechu
Neregistrovaný před 20 minutami
Kuřecí čína
Neregistrovaný před 23 minutami
Krémová pórková polévka
Neregistrovaný před 24 minutami
Špenát zapečený se sýrem
Neregistrovaný před 25 minutami
Šípková omáčka gratte cul II
Neregistrovaný před 31 minutami
Šípková omáčka
Neregistrovaný před 33 minutami
Lehký těstovinový salát
Neregistrovaný před 34 minutami
Tématické fráze:
uzené karbanátky
Suroviny:
maso uzené,
sýr uzený,
vejce,
rohlík,
cibule,
smetana,
strouhanka,
sůl,
pepř,
mouka,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (8)