Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fusilli se sumečkem a rajčaty

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 262 kJ /
541 kcal
Bílkoviny58,40 g
Tuky29,35 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 216 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy8,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fusilli uvaríme al dente a necháme odkvapkať. Krok 2: Rybu nakrájame na kúsky, okoreníme, osolíme a na oleji prudko restujeme cca 6-8 min, podľa veľkosti kúskov.
Kúsky ryby vyberieme na tanier a udržiavame v teple. Krok 3: Do výpeku dáme na polovice nakrájané paradajky a sprudka asi 3 min restujeme. Krok 4: Potom pridáme kôpor a smotanu a necháme prejsť varom. Odstavíme a premiešame s cestovinami. Krok 5: Porcie cestovín dáme na taniere a navrch dáme kúsky ryby. Ihneď podávame.

Zveřejněno 25. 4. 2020

Poznámka autorky tejaja

Môžeme použiť sumčeka afrického aj bez kože (resp. inú rybu), ale tá koža zabezpečí "pekne tvarované" kúsky.

Rovnako môžeme použiť samozrejme aj iné cestoviny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fusilli se sumečkem a rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A363

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fusilli se sumečkem a rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A363

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
sumeček africký, rajče cherry, smetana, olej, kopr, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu