Postup přípravy
Krok 1: Tenhle recept je vážně prostě to, co vidíte v ingrediencích (záleží hlavně na vás a vaší chuti). Jednoduše uvařte červenou čočku asi 10-12 minut do měkka, osolte a okořeňte dle chuti.
Krok 2: Připravte tofu tak, že z něj vymačkáte přebytečnou vodu. Nakrájejte na tenké plátky nebo kostičky (jak to máte rádi). Dejte na pánev a nechte ho opékat do zlatova.
Krok 3: Na talíř dejte uvařenou červenou čočku, tofu a kysané zelí. Společně je to chutná kombinace. Poměr surovin určitě záleží na vás a na Vaší chuti.
Zveřejněno 6. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená čočka s uzeným tofu a kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3YW
Moje poznámka
Červená čočka s uzeným tofu a kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3YW
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 4 minutami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 7 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 8 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 8 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 9 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 9 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
tofu uzené,
zelí kysané,
sůl,
koření,
Komentáře (1)