Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ostré fazole

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 334 kJ /
319 kcal
Bílkoviny15,08 g
Tuky22,74 g
Vláknina1,85 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,50 g
Sacharidy12,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrůlku rozehřejeme máslo.
Přidáme na kousky nakrájenou papriku, kolečka klobásy, na kolečka nakrájenou mrkev, tymián a rozmarýn. Krok 2: Chvíli restujeme, pak mírně osolíme a podlijeme troškou vody tak, aby byly suroviny pouze přikryté. Krok 3: Když je mrkev na skus, přidáme opláchnuté fazole, lžičku Harissy, kečup a protlak. Pokud je to potřeba, malinko ještě zakápneme vodou. Úplně naposled přidáme smetanu, už jen prohřejeme a podáváme s chlebem.

Zveřejněno 12. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ostré fazole

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X8YW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ostré fazole

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X8YW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
máslo, kapie červená, mrkev, klobása pikantní, kečup sladký, protlak rajčatový, sůl, tymián, rozmarýn, rama máslová, fazole ve slaném nálevu

Přidat fotografie receptu