Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 334 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,08 g |
Tuky | 22,74 g |
Vláknina | 1,85 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 12,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrůlku rozehřejeme máslo.
Přidáme na kousky nakrájenou papriku, kolečka klobásy, na kolečka nakrájenou mrkev, tymián a rozmarýn. Krok 2: Chvíli restujeme, pak mírně osolíme a podlijeme troškou vody tak, aby byly suroviny pouze přikryté. Krok 3: Když je mrkev na skus, přidáme opláchnuté fazole, lžičku Harissy, kečup a protlak. Pokud je to potřeba, malinko ještě zakápneme vodou. Úplně naposled přidáme smetanu, už jen prohřejeme a podáváme s chlebem.
Přidáme na kousky nakrájenou papriku, kolečka klobásy, na kolečka nakrájenou mrkev, tymián a rozmarýn. Krok 2: Chvíli restujeme, pak mírně osolíme a podlijeme troškou vody tak, aby byly suroviny pouze přikryté. Krok 3: Když je mrkev na skus, přidáme opláchnuté fazole, lžičku Harissy, kečup a protlak. Pokud je to potřeba, malinko ještě zakápneme vodou. Úplně naposled přidáme smetanu, už jen prohřejeme a podáváme s chlebem.
Zveřejněno 12. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostré fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8YW
Moje poznámka
Ostré fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8YW
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 11 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 16 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 19 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 22 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 10 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 12 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 12 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 12 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 13 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 13 hodinami
Suroviny:
máslo,
kapie červená,
mrkev,
klobása pikantní,
kečup sladký,
protlak rajčatový,
sůl,
tymián,
rozmarýn,
rama máslová,
fazole ve slaném nálevu
Komentáře (3)