Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z pekingského zelí se zakysanou smetanou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kacuda

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 003 kJ /
718 kcal
Bílkoviny7,50 g
Tuky69,07 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 562 mg
Sůl1,39 g
Sacharidy14,12 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pekingské zelí a cibuli nakrájíme na drobno, dáme do větší mísy, přidáme ostatní ingredience a pořádně promícháme. Krok 2: Podáváme vychlazené.

Zveřejněno 13. 5. 2020

Poznámka autorky Kacuda

Podáváme jako přílohu k hlavnímu chodu nebo také s opečenou bagetou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z pekingského zelí se zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4MK2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z pekingského zelí se zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4MK2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

tejaja: Už jsem ten vzkaz našla. Myslela jsem, že mi to přijde normálně do e-mailu, tak se promiňte. Jsem zvyklá na něco jiného. Všude je to jináč. ;-)

Eja57: Celý život jsme tomu říkali čínské zelí a na jednou to pro změnu je pekingské. Potom člověk v tom nemá mít guláš!!! ;-)

Kacuda: a psát recept s jinou surovinou než kterou jsi použila taky??? Pokud někdo použije JEDNO ČÍNSKÉ zelí a ostatní suroviny tak to opravdu nebude k jídlu.....

Kacuda: Určite? To neverím...pozrite si svoje vzkazy v pravom stĺpci pod svojim nickom. Rozbaľte si ten stĺpec, tam máte vzkazy.

tejaja: Mě žádný vzkaz ani nepřišel!!! A vykřičníků si můžu dávat kolik chci!!!

Kacuda: Odpustila by som si na vašom mieste tie výkričníky. Poslala som vám 13. 5. 2020 15:33 vzkaz, doteraz ste si ho neprečítali, ale to neznamená, že som vám ho neposlala.

Kacuda: Omlouvám se, že jsem to "rozpoutala" zrovna u tohoto receptu.... Ale pokud někdo použije v původně uvedeném receptu jedno ČÍNSKÉ zelí, tak to nebude k jídlu....stejně jako u jiných receptů....čínské a pekingské zelí se liší fakt hodně, viz foto....taky nezaměníme kapra a lososa...

tejaja: Mě tedy nikdo neuvědomil, že se něco mění!!!

tejaja: tak tady straší....všechny podobné recepty byly z "čínského" a teď je všude "pekingské"....fakt

Veronika.Hrozna: Ak dáš do vyhľadávača "čínske zelí", vyjde 9 strán receptov. Bohužiaľ, sú medzi nimi aj také, kde nie je použité čínske, ale pekingské.

Eja57: Zmenila som len v tomto recepte a upovedomila som autorku. ;-)

Veronika.Hrozna: no to máš asi pravdu;-( no ale kdo dá na název suroviny a do receptu použije opravdu čínské - pak choi, bok choi a milion dalších názvů, ale furt je to čínské - bude zklamán taky, protože recept nebude fungovat....

A ti co to nečetli, budou hledat dál recepty na Čínské zelí a ani si neškrtnou!:-D:-D:-D:-D

tejaja: týýýýjo....koukám, že jsi všude změnila čínské zelí na pekingské, a že těch receptů tu je:yes:

Eja57: Vďaka, vďaka, vďaka...pred istým časom som tu "bojovala" s pekingskou a čínskou kapustou a nepochodila som. bohužiaľ. Tak dúfam, že teraz ty pochodíš. Tá fotka je tam vhodne. :yes:;-) V tomto prípade podľa fotky ide očividne o pekingské zelí, nie čínske. ;-)

Suroviny:
zelí pekingské, smetana zakysaná, cibule, tatarská omáčka, pažitka, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu