Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapří karbanátky s mrkví

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 6 karbanátků

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 509 kJ /
839 kcal
Bílkoviny67,67 g
Tuky57,01 g
Vláknina6,03 g
Cholesterol 751 mg
Sodík 368 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy11,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve namočíme housku ve vodě a pevně vymačkáme. Cibuli jemně nakrájíme, mrkev nastrouháme nahrubo a na sádle podusíme. Kapra, kterého jsme stáhli z kůže, nameleme nebo rozmixujeme. Krok 2: Do mísy dáme maso, vejce, vymačkanou housku, nakrájenou pažitku, studenou podušenou zeleninu, kmín, sůl a pepř. Promícháme a dáme na půl hodiny do lednice odležet. Krok 3: Ze směsi uděláme 6 karbanátků, které obalíme v hladké mouce, rozšlehaném osoleném vejci a ve strouhance. Karbanátky opečeme po obou stranách dozlatova. Svádí to přidat strouhanku, aby byla směs byla tužší, ale to nesmíme, obalit půjdou. Podáváme s bramborem, nebo chlebem k večeři.

Zveřejněno 16. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapří karbanátky s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G3Ky

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapří karbanátky s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G3Ky

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Děkuji moc, dělám to takto i s jiných ryb.:-K:-K

:yes: vypadají velmi dobře a určitě tak chutnají , mám tyto úpravy ráda protože tam nejsou kosti. :yes::-K

Suroviny:
kapr, cibule, mrkev, vejce, houska, pažitka, pepř mletý, kmín mletý, sůl, sádlo, vejce, mouka hladká, strouhanka

Přidat fotografie receptu