Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mramorová bublanina

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Martina Kockova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 158 kJ /
2 906 kcal
Bílkoviny73,14 g
Tuky106,48 g
Vláknina29,10 g
Cholesterol 849 mg
Sodík 406 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy399,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smetanu ušleháme s vejci, cukrem a špetkou soli do pěny a postupně vmícháváme mouku s práškem do pečiva. Krok 2: Pekáč vymažeme olejem, poprášíme moukou a nalijeme do něj 2/3 těsta. Ve zbytku těsta rozmícháme kakao a nepravidelně ho nalijeme přes těsto bílé. Krok 3: Nakonec višně poprášíme moukou a rovnoměrně rozložíme po povrchu těsta. Krok 4: Pečeme v předehřáté troubě (zpočátku troubu neotvíráme, aby těsto nekleslo).

Zveřejněno 27. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mramorová bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4RRg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mramorová bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4RRg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
aby těsto nekleslo, mramorovabublanina, oříšková bublanina, recept na mramorovu bublaninu.sk, mramorova bublanina s jahodami, mramorova.buchta.s kremem a.visnemi, sváteční bublanina s višněmi, martina kočková, bublanina kakao, bublanina na lžíce, mramorová bulanina, mramorová placka, recepty na mramorovou bublaninu, mramorové těsto, kakao nekleslo, bublanina slehačka, vanilkový krém dr.oetker, jahodova bublanina slehacka, recept na bublaninove testo, bublanina

Suroviny:
smetana, vejce, mouka polohrubá, cukr, višně, kakao, prášek do pečiva, olej, sůl

Přidat fotografie receptu