Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráková pizza

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 646 kJ /
3 740 kcal
Bílkoviny60,77 g
Tuky278,10 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 441 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy241,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory nastrouháme na hrubém struhadle, rozmačkáme česnek, cibuli a salám nakrájíme na drobné kostičky. Vše smícháme dohromady a vytvořené těsto vložíme na tukem či olejem vymazaný plech. Krok 2: Pokryjeme rajčaty, paprikami a posypeme strouhaným sýrem. Krok 3: Pečeme v troubě na 160°C asi 1/2 až 3/4 hodiny.

Zveřejněno 18. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramboráková pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gg3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramboráková pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gg3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Velmi jedlé. Trošku jsem si recept poupravila, ke konci pečení mě ještě napadlo lehce posypat provensálskými bylinkami, které dodaly bezva chuť. Fotka přidána ;-)

je to super mňamka, ale taky doporučuji nejdříve předpéct těsto a pak obložit dobrůtkama....nebudou vysušené... :-K

lenasmakina 31. 7. 2011 16:33
vypadá to skvěle, jdu na to:-p:yes:

tak a už víme co bude k večeři :-))) bodík :yes::yes::yes:

Já to tam navalil všechno najednou, neměl jsem totiž dost oleje, tak jsem se spolehl na to, že něco pustí kolečka klobásky a případně to domastí. Zatím je to tam dvacet minut a vypadá to SKVOSTNĚ!

Ja som tiež predpiekla,podľa Marty:-Ka obložila všetkým čo som potrebovala minúť:-8:-Dtrochu listového špenátu,kúsok hermelínu,eidamu,papriku,pór a pol rajčiny a vyšla z toho fakt bašta:yes::yes::yes:A nie je to tak mastné ako z panvice:-S

Musí to byť chutné!:-p:yes:

:-úžasná bašta,nejprve předpekla,obložila a dopekla.:yes::yes:

výborný bramborák :yes::-p, těsto jsem si nejprve trochu předpekla a pak teprve obložila zeleninou a sýrem.

tomaš zahradniček 27. 10. 2008 17:24
celkem dobry recept

Tématické fráze:
pizza z bramborákového těsta, recepty z bramborákového těsta, bramborová piza, pizza kapsa, nejlepšírecepty, bramborákové těsto, nejlepsirecepty.cz, bramborákový koláč, pizza kapsa recept, struhadlo na česnek, bramborákové těsto na plech, vaření recepty piza, pizza na bramborákovém těstě, muffiny z brambor, tunakova piza, koláč z bramborákového těsta, recept česká pizza, an je to, kalzone, tunakova pizza recept

Suroviny:
brambory, česnek, cibule, petrželka, pažitka, mouka hladká, mouka hrubá, olej, salám, majoránka, kmín drcený, vejce, paprika, rajče, sýr, prášek do pečiva, sůl

Přidat fotografie receptu