Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na kmíně

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 084 kJ /
498 kcal
Bílkoviny75,19 g
Tuky20,10 g
Vláknina1,25 g
Cholesterol 251 mg
Sodík 3,34 g
Sůl8,36 g
Sacharidy3,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve hmoždíři nadrtíme kmín a sůl, rybu důkladně osušíme a z obou stran posypeme kořením.  Krok 2: Na rozpáleném másle okořeněnou rybu z obou stran osmažíme, přidáme nastrouhanou kůru a lžíci vody. Podávala jsem s nasucho opraženými bramborovými kolečky, ale samozřejmě se může podávat třeba s kaší nebo zeleninovým salátem apod. 

Zveřejněno 22. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na kmíně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zMA7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na kmíně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zMA7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
candát, kmín celý, sůl, máslo, kůra citronová

Přidat fotografie receptu