Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá avokádová pomazánka s halibutem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané avokádo nakrájíme na kousky a rozetřeme na pastu, přidáme na malé kousíčky nakrájeného halibuta a koření. Důkladně promícháme a necháme alespoň hodinu odležet v lednici (směs mírně změní barvu do hněda, ale bylinky se lépe promíchají a dají pomazánce dobrou chuť). Podáváme s pečivem.

Zveřejněno 23. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá avokádová pomazánka s halibutem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X8Pl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá avokádová pomazánka s halibutem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X8Pl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Změna barvy dohněda bývá zapříčiněna oxidací avokáda. Proti tomu pomáhá citronová šťáva a i tomu halibutovi by slušela.

Suroviny:
halibut, avokádo, bylinky, koriandr sušený

Přidat fotografie receptu