Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M20
Moje poznámka
Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M20
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 7 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 8 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Čínské nudle s jidášovým uchem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Továrna na Mozartovy koule zavřela: Nový majitel určí, zda se bude slavná cukrovinka ještě vyrábět a kde
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová česneková polévka
Neregistrovaný před 7 minutami
Rychlé asijské hovězí ramen nudle
Neregistrovaný před 14 minutami
Těsto na pizzu
Neregistrovaný před 21 minutami
Nivová pomazánka s mrkví a ořechy
Neregistrovaný před 23 minutami
Augustiniánský koktejl
Neregistrovaný před 25 minutami
Ptáčníkova houboroláda
Neregistrovaný před 40 minutami
Kmínka s drožďovými nočky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Bezé sopky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Bláznivý koláč ke kafíčku
Neregistrovaný před 1 hodinou
Cuketový chlebíček s pistáciemi
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule šalotka,
tymián,
majoránka,
sůl,
koriandr,
koření nové koření,
vývar,
olej,
škrob kukuřičný
Komentáře