Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M20
Moje poznámka
Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M20
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 9 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelí s medem
pajaheltuska před 47 minutami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 1 hodinou
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 2 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 3 hodinami
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 4 hodinami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 5 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule šalotka,
tymián,
majoránka,
sůl,
koriandr,
koření nové koření,
vývar,
olej,
škrob kukuřičný
Komentáře