Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sumeček africký se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 704 kJ /
1 124 kcal
Bílkoviny121,78 g
Tuky39,08 g
Vláknina35,28 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 362 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy57,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sumčeka nakrájame na porcie. Osolíme, okoreníme a na oleji opečieme z oboch strán. Vyberieme rybu von a na výpeku orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Krok 2: Pridáme na kocky narezanú papriku a paradajky a hráškové struky. Krátko orestujeme. Osolíme zeleninu, pridáme saturejku a prelisovaný cesnak, vložíme späť porcie sumčeka a podusíme spolu cca 10 minút. Krok 3: Podávame posypané sekanou petržlenovou vňaťou.

Zveřejněno 26. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumeček africký se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yL5w

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumeček africký se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yL5w

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
sumeček africký, cibule, rajče, paprika, lusky hráškové, česnek, saturejka, nať petrželová, pepř, olej, sůl

Přidat fotografie receptu