Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená vepřová žebírka v kysaném zelí

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dominik22 Dominik22

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 134 kJ /
749 kcal
Bílkoviny34,48 g
Tuky51,27 g
Vláknina18,65 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 4,15 g
Sůl10,25 g
Sacharidy29,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do kastrolu vložíme omytá vepřová žebírka a do půlky je zalijeme vodou, aby žebra nebyla celá potopená. Přidáme všechno koření, oloupanou mrkev a 45 minut dusíme. Pokud je potřeba, během dušení přidáme další vodu. Krok 2: Po 45 minutách vyndáme mrkev a cibuli, přidáme kysané zelí a dusíme do změknutí. Podáváme s bramborem nebo jen s chlebem.

Zveřejněno 30. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená vepřová žebírka v kysaném zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6OyQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená vepřová žebírka v kysaném zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6OyQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Majkaa: Zelí na obrázku není řídké, protože tam žádné není, nejprve jsem vyndal žebírka a poté jsem zelí rozmixoval ve vývaru, často to tak nedělám a vodu úplně vylévám, to byl jen takový experiment, až budu vařit znova přidám jinou fotku. :-)

Komentáře, které nejsou o vaření a k receptu, přesunu na diskuzi. Můžete pokračovat:
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4989

toto že vařil čtyřicetiletý kuchař???:-O:-O

To zelí na obrázku je nějak řídké:-O spíše samá voda:no:

Suroviny:
žebra vepřová, zelí kysané, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, mrkev, cibule, sůl, voda

Přidat fotografie receptu