Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trenčianské fazole s párkem

Hodnocení receptu je 4,6 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Luucca Luucca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 294 kJ /
2 460 kcal
Bílkoviny62,18 g
Tuky73,31 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 3,40 g
Sůl8,46 g
Sacharidy367,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Přes noc namočíme fazole a uvaříme, vývar ponecháme.
Na sádle zpěníme cibuli a zaprášíme. Restujeme. Krok 2: Přidáme protlak a mletou papriku, poté fazole i s vývarem a krátce povaříme. Přidáme párky na kolečka a odstavíme, aby párky nepopraskaly. Krok 3: Těsto na dalamánky vypracuji v pekárně, potom tvořím bochánky, které nakrojím a okmínuji.
Peču 40 minut na 180 C.

Zveřejněno 30. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trenčianské fazole s párkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvVE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trenčianské fazole s párkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvVE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
fazole, protlak, cibule, paprika sušená sladká, sádlo, párky, mouka žitná chlebová, sůl, cukr, olej, mléko, vejce, droždí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu