Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 937 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,84 g |
Tuky | 1,56 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Po uvaření brokolici rozmixujeme a přidáme kousek másla. Krok 2: Přidáme prolisovaný česnek a podle potřeby dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 31. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicová polévka krémová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G37r
Moje poznámka
Brokolicová polévka krémová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G37r
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 17 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 21 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 21 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Náš život s celiakií: Mangové mochi pro Áňu. Jednoduchou verzi japonské speciality uděláte v mikrovlnce jen ze tři ingrediencí
Únorové pranostiky předpovídají „Únorová voda – pro pole škoda,“ nebo také „Teplý únor – studené jaro, teplé léto“
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sušenky
Neregistrovaný před 4 minutami
Rajská omáčka
Neregistrovaný před 5 minutami
Poctivá fazolačka
Neregistrovaný před 7 minutami
Dušené hlávkové zelí
Neregistrovaný před 16 minutami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Neregistrovaný před 32 minutami
Tuňákový salát
antomar před 37 minutami
Kuřecí nudličky po Sečuánsku
Neregistrovaný před 40 minutami
Penne s kuřecím masem a listovým špenátem
collins před 46 minutami
Kuřecí gyros
Neregistrovaný před 47 minutami
Šípková omáčka gratte cul
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
brokolice,
máslo,
česnek,
pepř
Komentáře (1)