Moje ředkvičková pomazánka
Pomazánky jsou skvělým řešením v případě, že nevíte, co nachystat na večeři. Jsou výživné a ukryjete do nich mnohdy i zeleninu. Do této jsou kromě sýrů nastrouhány také ředkvičky, které barevně doplní petrželka.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 881 kJ / 1 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,16 g |
Tuky | 125,00 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 340 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,83 g |
Sacharidy | 14,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ředkvičky a petrželku nasekáme nadrobno.
Krok 2: Sýr nastrouháme najemno.
Krok 3: Přidáme Lučinu, špetku soli a pepře a vše vidličkou pořádně rozmícháme. Kdo má rád, může na zjemnění přidat trochu majonézy.
Zveřejněno 3. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje ředkvičková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6O7L
Moje poznámka
Moje ředkvičková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6O7L
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 35 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 38 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Suroviny:
ředkvičky,
lučina,
sýr tvrdý,
petrželka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře