Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 938 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,05 g |
Tuky | 71,74 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 3,17 g |
Sůl | 7,34 g |
Sacharidy | 69,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na trošce sádla orestujeme nakrájenou anglickou slaninu, potom červenou papriku, cibuli a papriku na proužky z okurky vyndáme jádřinec a nakrájíme na menší kousky a po restování dusíme. Po chvilce přidáme rajčata, také pokrájená, česnek na plátky, posolíme, opepříme, dáme provensálské koření, nasekaný kopr a nakrájený salám, dusíme všechno do měkka. Vejce si rozšleháme a vlijeme do leča nakonec, umícháme jak máme rádi husté. Posypeme na talíři nasekanou pažitkou smíchanou se strouhaným sýrem.
Zveřejněno 27. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pochoutkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmVg
Moje poznámka
Pochoutkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmVg
Nejnovější recepty
Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Jitrnice s vaječnými kroupami
Přidáno před 2 hodinami
Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové nočky
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 20 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jitrnice s vaječnými kroupami
Neregistrovaný před 12 sekundami
Kuřecí kuličky v zelí
katiks před 18 sekundami
Masové koule plněné bramborem - nejen na výlet
Moanka před 4 minutami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
Neregistrovaný před 6 minutami
Vynikající langoše
Neregistrovaný před 9 minutami
Kynutý jihočeský zelňák
Neregistrovaný před 10 minutami
Žampionové rizoto
Neregistrovaný před 12 minutami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
KdyzSeChceVsechnoJde před 12 minutami
Žemlovka jako od babičky
Neregistrovaný před 13 minutami
Nepečené kuličky Lotusky
kubickovanatalka2 před 13 minutami
Tématické fráze:
lečo recept,
koření do leča,
recept na leco,
lečo recepty,
lečo,
recept lečo,
jak uvarit lečo,
recepty lečo,
lečo s okurkou,
lečo koření,
jak se vari leco,
chutné lečo,
leco s vejcem,
lečo s vejci,
jak varit leco,
koření na lečo,
vařit lečo,
retro lečo,
recepty z leča,
koreni leco
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
okurka salátová,
česnek,
sýr tvrdý,
salám,
vejce,
koření provensálské,
kopr,
pepř,
pažitka,
sůl
Komentáře (6)