Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole na mrkvi a celeru

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 491 kJ /
356 kcal
Bílkoviny2,53 g
Tuky32,01 g
Vláknina7,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy10,81 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostičky. Krok 2: V kastrůlku roztopíme máslo a mrkev s celerem na něm krátce orestujeme. Krok 3: Směs osolíme, opepříme, podlijeme asi 150 ml vody a dusíme cca 10 minut. Krok 4: Do zeleniny přidáme scezené fazole z konzervy, společně prohřejeme a zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali Solamyl. Krok 5: Pak již jen krátce provaříme a podáváme s opečenou klobásou a chlebem.

TIP: Nízkokalorické fazole v naší kuchyni

Zveřejněno 6. 6. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole na mrkvi a celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y3nO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole na mrkvi a celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y3nO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
fazole bílé, mrkev, celer, rama máslová, máslo, solamyl, sůl, pepř mletý, ocet

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu