Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 493 kJ / 2 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,75 g |
Tuky | 152,04 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Slaninu nakrájíme na menší kostky, pórek na kolečka. Krok 2: V pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme slaninu, krátce osmahneme a vložíme játra. Prudce je orestujeme, přidáme pórek, oregano, podlijeme vínem a dusíme za občasného promíchání doměkka. Jablka nakrájíme na menší kousky a krátce před koncem přidáme k játrům. Měla by zůstat pevná, nerozvařená. Ochutíme solí a pepřem. Krok 3: Jako přílohu jsem zvolila polentu, kterou jsem zjemnila smetanou.
Zveřejněno 7. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra se slaninou, pórkem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpPY
Moje poznámka
Kuřecí játra se slaninou, pórkem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpPY
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 17 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 21 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 23 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 1 hodinou
Jablečná bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 12 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 12 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 13 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 13 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 14 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
slanina anglická,
jablko,
pórek,
víno bílé,
koření oregáno čerstvé,
sůl,
pepř bílý mletý,
olej
Komentáře