Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný kynutý koláč

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 388 kJ /
3 917 kcal
Bílkoviny93,36 g
Tuky169,87 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy493,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z prísad na cesto vypracujeme hladké kysnuté cesto. Necháme 1 hod kysnúť, potom ešte raz premiesime a dáme opäť na 15 min kysnúť. Krok 2: Cesto vyvaľkáme na 1 cm vysoký obdĺžnik, ktorý pozdĺžne rozrežeme na 3 rovnaké pásy. Krok 3: Na stredný pás rozotrieme povidla a posypeme orechami. Krok 4: Okrajové pásy rozrežeme tiež na 3 pásiky, ktoré spletieme do vrkočov.
Oba vrkoče položíme na strednú časť. Krok 5: Koláč dáme na plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom a upečieme na 180°C.

Zveřejněno 11. 6. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný kynutý koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L3Rj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný kynutý koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L3Rj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Majkaa: noo, ono pri spôsobe robenia tam toho lekváru sa nedá dať nadmerné množstvo, nie? ;-) Ďakujem za komentár. ;-)

Krásný, ale na můj vkus málo náplně:-8

Suroviny:
mouka polohrubá, mouka hladká, cukr krystal, droždí, mléko, olej, vejce, sůl, povidla švestková, ořechy mleté, vejce

Přidat fotografie receptu