Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 056 kJ / 1 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,04 g |
Tuky | 37,25 g |
Vláknina | 38,40 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 202,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, asi na prst nad pohánku, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín.
Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť. Vmiešame nasekanú pažitku.
Krok 3: Uvarenú pohánku dáme na tanier. Prelejeme bryndzou a ihneď podávame.
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá pohanka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwjP
Moje poznámka
Jednoduchá pohanka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwjP
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 13 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 15 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 6 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 7 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 9 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 9 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 9 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 9 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 9 hodinami
Suroviny:
pohanka,
cibule,
brynza,
olej,
pažitka
Komentáře