Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá pohanka s brynzou

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 056 kJ /
1 447 kcal
Bílkoviny59,04 g
Tuky37,25 g
Vláknina38,40 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,92 g
Sacharidy202,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, asi na prst nad pohánku, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť. Vmiešame nasekanú pažitku. Krok 3: Uvarenú pohánku dáme na tanier. Prelejeme bryndzou a ihneď podávame.

Zveřejněno 15. 6. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá pohanka s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nwjP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá pohanka s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nwjP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pohanka, cibule, brynza, olej, pažitka

Přidat fotografie receptu