Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka s dijonskou omáčkou a kuskusem

Hodnocení receptu je 4,7 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 019 kJ /
244 kcal
Bílkoviny4,26 g
Tuky22,16 g
Vláknina0,48 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 338 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy6,54 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Panenku odblaníme, osolíme a opepříme. Opečeme na rozehřátém oleji. Během pečení ji obracíme a opékáme ze všech stran asi 20 minut. Pak maso vyjmeme a zabalíme do alobalu. Výpek vysmahneme, trošku podlijeme vodou, přidáme hořčici a smetanu, rozmícháme a zredukujeme. Přidáme studené máslo a za stálého míchání necháme rozpustit. Krok 2: Kuskus vsypeme do mísy, osolíme, opepříme, zalijeme horkým vývarem nebo vodou a přidáme máslo. Promícháme a přikryjeme talířem. Tekutinu necháme vsáknout, trvá to jen pár minut a kuskus je hotový.

Zveřejněno 15. 6. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s dijonskou omáčkou a kuskusem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zMyO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s dijonskou omáčkou a kuskusem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zMyO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Moanka: Moc děkuji :-K

Jupiii, povedlo se dle představ… :-) Pravda, neobdělávala jsem jen 20 minut, páč mám radši spíše více než méně, ale vše se povedlo a moc chutnalo… <3 Velmi děkuji za krásný recept!! :-K :yes:

Suroviny:
panenka vepřová, sůl, pepř, olej, hořčice dijonská, smetana, máslo, kuskus, sůl, pepř, voda, máslo

Přidat fotografie receptu