Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 641 kJ / 3 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,78 g |
Tuky | 315,40 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 2,95 g |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 74,62 g |
Postup přípravy
Ke žloutkům přidám ostatní suroviny a nakonec opatrně vmíchám sníh. Krok 2: Vymažu boky dortové formy (26 cm), na dno dám pečící papír. Peču na 180 stupňů cca 1 hodinu (vyzkouším špejlí). Nechám zchladnout a připravím krém. Krok 3: Ušlehám šlehačku a zvlášť tvaroh s máslem a xylitolem. Přidám šlehačku a pár rozmačkaných jahod.
Dort proříznu, natřu vnitřek i vrch a dám vychladit.
Pokladu jahodami a nahoru dám želatinu.
Zveřejněno 16. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodový dort Low carb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3o3
Moje poznámka
Jahodový dort Low carb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3o3
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 3 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 9 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 11 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 3 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 5 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 5 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 5 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 5 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 5 hodinami
Suroviny:
vejce,
máslo,
mouka mandlová,
prášek do pečiva,
tvaroh,
šlehačka,
máslo,
želatina,
jahody
Komentáře (1)