Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka ze shitake s haluškami

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 892 kJ /
930 kcal
Bílkoviny39,11 g
Tuky12,43 g
Vláknina98,30 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy117,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Krok 2: Vložíme narezané huby, okoreníme, osolíme a 5 min podusíme. Krok 3: Pridáme na kocky nakrájané zemiaky, zalejeme vodou a varíme, kým nie sú zemiaky polomäkké. Krok 4: Na oleji opražíme múku, zasypeme paprikou, premiešame, zalejeme trochou vody a rozvaríme. Vlejeme do polievky. Krok 5: Z múky, vajíčka, soli a vody pripravíme hustejšie cesto na halušky a cez strúhadlo s veľkými otvormi (alebo cez haluškovač) zavaríme do polievky halušky. Povaríme 5 min a môžeme podávať. Krok 6: Pred podávaním porcie v tanieri posypeme sekanou vňaťou.

Zveřejněno 19. 6. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka ze shitake s haluškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1JNG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka ze shitake s haluškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1JNG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
houby shiitake, brambory, cibule, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, pepř, nať petrželová, mouka polohrubá, vejce, voda, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu