Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srbské vepřové ražniči

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pepajz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Z masa nakrájíme kousky masa, které zlehka naklepeme. V misce smícháme marinádu z trochy oleje a grilovacího koření. Necháme marinovat, ideálně přes noc, ale lze vynechat. Krok 2: Na grilovací jehly nebo špejle napichujeme střídavě maso, cibuli, slaninu a papriku, zalijeme zbylou marinádou, podlijeme trochou vody a dáme péct . Pečeme cca 45 minut pod alobalem na 180° C a odkryté dalších 30 minut. Potom na ražniči vylijeme malou skleničku leča (330 g), přidáme 3 PL kečupu a dál pečeme ještě cca 15 minut. Krok 3: Na závěr zahustíme Solamylem, rozmíchaným ve studené vodě a necháme prohřát. Krok 4: Lepší je použít čerstvé sezónní papriky a rajčata. Počítejte ale s delší tepelnou úpravou

Zveřejněno 1. 7. 2020

Poznámka autora Pepajz

Mletý pepř jsem vůbec nedával, ani se tam nijak zvlášť nehodí, stačí dosolit, dát trochu sójové omáčky a případně špetku chilli, pokud to nebudou jíst děti, tak klidně dát i chilli kečup.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srbské vepřové ražniči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N3o8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srbské vepřové ražniči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N3o8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kýta vepřová, cibule, paprika, olej, koření, sůl, kečup sladký, omáčka sojová, solamyl, lečo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu