Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustový krém s praženou cizrnou a slaninou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 401 kJ /
2 008 kcal
Bílkoviny56,40 g
Tuky131,53 g
Vláknina82,35 g
Cholesterol 170 mg
Sodík 1,77 g
Sůl4,14 g
Sacharidy108,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapustu a brambory očistíme a nakrájíme na menší kousky.
V hrnci dáme vařit zeleninový vývar, vložíme do něho brambory s kapustou a uvaříme doměkka.
Na konec přilijeme smetanu, necháme trochu zchladnout a rozmixujeme. Dochutíme solí a pepřem. Krok 2: V pánvi rozehřejeme olej, přidáme vařenou cizrnu a zprudka orestujeme. Cizrnu dáme stranou a na rozpálené pánvi opečeme plátky slaniny. Krok 3: Polévku rozdělíme do misek, doplníme cizrnou, slaninou a posypeme pažitkou.

Zveřejněno 5. 7. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustový krém s praženou cizrnou a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jpW4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustový krém s praženou cizrnou a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jpW4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapusta, cizrna, brambory, smetana ke šlehání, slanina anglická, vývar zeleninový, olej, sůl, pepř bílý mletý, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu