Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Veganská bešamelová omáčka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chefko Chefko

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 394 kJ /
572 kcal
Bílkoviny36,98 g
Tuky22,17 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 522 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy54,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli očistíme a nakrájíme na kostky, to samé uděláme s petrželí. Do kastrolu dáme olej, cibuli a přidáme petržel. Restujeme, až petržel chytne zlatavou barvu, stáhneme z plamene. Krok 2: K petrželi přidáme sójové mléko, jablečný ocet, cukr, sůl a vše rozmixujeme do hladké omáčky. Tato omáčka se dá používat k těstovinám, na zapékaní lasagní nebo jen třeba promíchat s vařenými zelenými fazolkami.

Zveřejněno 26. 7. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Veganská bešamelová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z7B5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Veganská bešamelová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z7B5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mléko sojové, ocet jablečný, cukr, petržel, cibule, sůl, olej

Přidat fotografie receptu