Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí burger

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chefko Chefko

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 864 kJ /
445 kcal
Bílkoviny42,46 g
Tuky25,07 g
Vláknina4,94 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 458 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy11,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srnčí maso odblaníme a nakrájíme na kostky, cibuli očistíme a nakrájíme na malé kostičky, česnek oloupeme a prolisujeme, ostatní suroviny na maso dáme do hmoždíře a rozdrtíme na jemno. Poté pomele srnčí maso a přidáme cibuli a nadrcené koření a promícháme, potom vytvarujeme burger. Krok 2: Salát omyjeme, rajče také a nakrájíme ho na kolečka. Krok 3: Do misky dáme majonézu a bílý jogurt, přidáme chilli pastu a chilli papričky nakrájené na malé kousky, osolíme a promícháme. Krok 4: Maso necháme na pánvi z každé strany zatáhnout asi 1 minutu, potom dáme do vyhřáté trouby na 200°C a necháme 7 minut v troubě, poté vyndáme. Rozkrojíme housku, její spodní část natřeme majonézou, vložíme salát a rajče, potom přidáme maso, na něj položíme Chedar, pak cibulovou marmeládu a přiklopíme horní častí housky.

Zveřejněno 27. 7. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí burger

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4M0x

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí burger

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4M0x

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
maso srnčí, jalovec, česnek, pepř černý, cibule, tymián, sůl hrubozrnná, sýr chedar, rajče, salát, marmeláda, majonéza, jogurt bílý, pasta chilli, chilli paprika čerstvá, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu