Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolkový salát s rybou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 677 kJ /
879 kcal
Bílkoviny98,28 g
Tuky35,75 g
Vláknina20,65 g
Cholesterol 254 mg
Sodík 381 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy31,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opečieme z oboch strán filetky ryby (nakrájané na porcie), ktoré sme osolili. Vyberieme a uložíme bokom. Krok 2: Na tej istej panvici zakryté dusíme 10 min na polovicu nakrájané fazuľkové struky. Osolíme, okoreníme. Necháme vychladnúť. Krok 3: Do misy nastrúhame mrkvu, na kocky narežeme uhorky a nadrobno cibuľu. Krok 4: Tvaroh premiešame s jogurtom, troškou korenia a soli. Krok 5: Vychladnuté fazuľky pridáme do misy so zeleninou spolu s tvarohovo-jogurtovou zálievkou a premiešame. Krok 6: Šalát aj rybu dáme do chladničky na cca 2 hod. Krok 7: Potom šalát rozdelíme na taniere a naň uložíme rybu. Krok 8: Nakoniec posypeme bazalkou.

Zveřejněno 28. 7. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkový salát s rybou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/py5V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkový salát s rybou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/py5V

Marie

Suroviny:
sumeček africký, fazolky zelené, mrkev, cibule, okurky sterilované, tvaroh jemný, jogurt, sůl, pepř, olej, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu