Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zbojnická vepřová směs

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

@.jarda11

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 490 kJ /
2 029 kcal
Bílkoviny157,75 g
Tuky74,80 g
Vláknina45,50 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 2,85 g
Sůl6,50 g
Sacharidy158,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřovou plec nakrájíme na kostky (je jedno, jak velké), žampiony nakrájíme na plátky 1 cm,
pórek nakrájíme na jemné nudličky. Krok 2: Na oleji osmahneme dozlatova maso, opepříme a osolíme. Až bude maso měkké, přidáme žampiony, pórek, podlijeme trochu vody a dusíme 15 minut. Krok 3: Přidáme kukuřici, arašídy, krájené feferonky, vše promícháme, zalijeme smetanou a dochutíme.

Podáváme s rýží či bramboráčky.

Zveřejněno 1. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zbojnická vepřová směs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3L8R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zbojnická vepřová směs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3L8R

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Podle tebe Jardo, podle tebe se nedá vařit

casino: :-Dmáte strach, že se tu bude řešit úroveň české pediatrické traumatologie?:-D

casino: ne...stránky Digiarta znám...občas se mu pravda plete í/ý....ale jsou to dobré recepty podle kterých dá uvařit dobré jídlo...a přidávat do diskuze k tomuhle patlalovi mi přijde hodně nevhodné.....

@.jarda11: tak to je super:yes::-D

No, asi budu za nelidu:
MamlajdaD:
...a co takhle SZ, he? :-K

hospodyne: vařit umím ale ty recepty odpovídají přesně jak mají být než tu jsou některý jsou pěkně na nic jsem kuchař a udělal bych to 2x líp tady to je že to není ono jak to má být
takže ten recept je podle toho jak má být

hospodyne: S českým jazykem je na štíru víc zdejších kuchařů, ale jazyk by se měl ctít, že. No ještě horší gramatiku, tedy přímo hrubky, jsem před chvílí viděla na blogu přispěvatele s nickem digiart, ten má těžké hrubky i v nadpisech svých receptů na blogu! A protože neumí pořádně česky, tak se za to ani nestydí. No jen jsem si potřebovala ulevit a vypovídat se.
Ale chtěla jsem se zeptat, jak se daří vnoučkovi se zlomenou ručičkou? Snad v té nemocnici nepláče! Je to, jak jsi včera psala, ještě malý předškoláček. Moc mu držím palce, ať se co nejdřív uzdraví a ať mu nezůstanou žádné následky! :-) :yes::yes::yes: Moc zdravím! :-K:-K:-K

@.jarda11: bože můj, v které obecné jste splnil povinnou školní docházku...:-((
vařit neumíte a česky také ne

Eja57: takle ten recept jak jse se dělá

@.jarda11: jsem doma se zablokovanejma zádama, nemůžu se smát....;-(:-D:-D:-D:-D.....ale to nejde....bože....

:-D:-D:-D:-D
teda Casino.....oni nevěděla jak se dělá šťáva:-D:-D:-D

Stálo by za úvahu vstupně do TOPek dát odstrašující příklady jak NE:-D

Eja57: můžete jí tam dát kdy chcete

@.jarda11: takle se recept nepíše....moderátorka už tomu dala trochu fazónu, ale furt ještě nevím, kdy tam mám dát tu sterilovanou kapiii....

hospodyne: takle má být správný recept než je na internetu

casino: pořádně si to předčete po zalití vody vznikne štáva a víc se tam nedává je to směs a do směsi se štáva nedává to byste jako měla vedět

Suroviny:
plec vepřová, žampióny, kukuřice sterilovaná, arašídy, pórek, kapie sterilovaná, feferonka, šlehačka, olej, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu