Suroviny
Porce: 10 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 171 kJ / 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,48 g |
Tuky | 9,59 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 192,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vařené brambory oloupeme a spolu se syrovými bramborami nastrouháme. Rohlík nakrájíme. Ze syrových brambor po nastrouhání vymačkáme trochu vody.
Krok 2: Na vále zpracujeme vše na těsto. Pozor, je trochu řidší konzistence. Rukama namočenýma ve vodě tvoříme koule o průměru cca 6 cm.
Krok 3: Vložíme do osolené vařící vody a vaříme 15 minut.
Zveřejněno 6. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Durynské knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3pJ
Moje poznámka
Durynské knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3pJ
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 17 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 15 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 18 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 28 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 44 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 2 hodinami
Slávky dušené na víně
sarki před 2 hodinami
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 2 hodinami
Suroviny:
brambory,
brambory,
solamyl,
mouka hrubá,
rohlík,
vejce,
sůl
Komentáře (2)