Suroviny
Porce: 2ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 901 kJ / 1 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,45 g |
Tuky | 9,15 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 8,05 g |
Sůl | 20,10 g |
Sacharidy | 278,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Venkovské francouzské bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox1B
Moje poznámka
Venkovské francouzské bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox1B
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 8 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 12 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 59 minutami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 1 hodinou
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 1 hodinou
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 3 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 3 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 3 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 4 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 4 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 7 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 7 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
mléko,
cukr,
droždí sušené,
sůl
Komentáře