Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové lečo s cuketou

Lečo stále patří mezi nejoblíbenější letní recepty. A není divu - spotřebujeme do něj jakoukoli zeleninu - tu kterou máme rádi, ale i tu, které máme zrovna na zahrádce přemíru. Dochutíme podle vlastní chuti a můžeme ho i poměrně jednoduše zavařit na zimu.

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavelk pavelk

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 354 kJ /
5 582 kcal
Bílkoviny38,07 g
Tuky510,45 g
Vláknina52,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy185,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do hrnce nalijeme olej a přidáme nakrájenou papriku, cuketu a cibuli, pokrájenou na proužky. Zalijeme pasírovanými rajčaty, osolíme, opepříme a dusíme do poloměkka. Krok 2: Případně dochutíme a dáváme do větších sklenic, zavíčkujeme a zavařujeme 20 minut při 90 °C.

TIP: Jak zavařit lečo?

Zveřejněno 10. 8. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové lečo s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A3p3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové lečo s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A3p3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
paprika, cibule, cuketa, pasírované rajčata, olej, pepř

Přidat fotografie receptu