Krůtí prsa, cuketová omáčka a hrnkový knedlík
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 829 kJ / 2 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,33 g |
Tuky | 105,34 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 275,82 g |
Postup přípravy
Hrnky vymažeme olejem a naplníme těstem do dvou třetin. Vložíme do hrnce, přilijeme vodu, aby sahala do poloviny oušek, přiklopíme poklicí a jakmile voda začne vařit, vaříme 30 minut pod pokličkou. Hotové knedlíky opatrně vyndáme tak, že ostrým nožem je uvolníme od stran hrnku a trochu odspodu nadzvedneme.
Zveřejněno 12. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa, cuketová omáčka a hrnkový knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3LAO
Moje poznámka
Krůtí prsa, cuketová omáčka a hrnkový knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3LAO
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 8 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 13 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 3 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 4 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 5 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 6 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 6 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 8 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 8 hodinami
Suroviny:
prsa krůtí,
pepř,
olej,
cuketa,
máslo,
cibule,
česnek,
vývar,
smetana ke šlehání,
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
rohlík,
sůl,
petrželka
Komentáře