Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 662 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,02 g |
Tuky | 11,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 1,05 g |
Postup přípravy
Pokud chceme pokrm bezmasý, uzeninu vynecháme. Krok 2: Starší rohlíky, housky... prokrojíme a naneseme na ně vrstvu sýrové směsi. Pak pečivo naskládáme na plech, těsně vedle sebe, aby se nekolébalo a náplň při pečení nestékala. Plech s pečivem vložíme do předehřáté trouby na 180 °C a zapečeme do změknutí náplně - vše ze směsi se spojí dohromady. Krok 3: Podáváme ihned po vytažení z trouby, se zeleninovým salátem nebo čerstvou zeleninou.
Zveřejněno 13. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané pečivo se sýrovo-paprikovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp3P
Moje poznámka
Zapékané pečivo se sýrovo-paprikovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp3P
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Suroviny:
veka,
sýr tvrdý,
paprika čerstvá červená,
paprika sušená sladká,
vejce,
uzenina
Komentáře (2)