Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové bylinkové krůtí placičky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 927 kJ /
1 656 kcal
Bílkoviny179,20 g
Tuky53,78 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 752 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy108,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tymiánové lístečky zdrhneme ze stopky, jarní cibulku nakrájíme nadrobno. V misce smícháme všechny ingredience kromě soli a důkladně promícháme (přidáme více strouhanky dle nutnosti, aby maso drželo lépe při sobě). Nakonec maso jemně osolíme těsně před tvořením karbanátků, aby nepouštělo zbytečně vodu. Krok 2: Brambory nakrájíme na tenké plátky (lupínky). Teflonovou pánev vytřeme olejem, pořádně nahřejeme a z obou stran pomalu opečeme jednotlivé bramborové lupínky. Krok 3: Poté přidáme cca lžičku oleje, vytvarujeme (raději tenčí) masové placky a z obou stran též opečeme. Podávala jsem s bramborovými lupínky a švestkovou omáčkou (OTMA).

Zveřejněno 16. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové bylinkové krůtí placičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xKDq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové bylinkové krůtí placičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xKDq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso krůtí mleté, strouhanka bezlepková, tymián čerstvý, bylinky, omáčka worcesterová, cibulka jarní, sůl, brambory, olej slunečnicový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu