Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole s cizrnou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 1-2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 871 kJ /
2 837 kcal
Bílkoviny87,30 g
Tuky192,38 g
Vláknina136,88 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,24 g
Sůl8,08 g
Sacharidy120,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, které na rozehřátém oleji osmahneme, přidáme fazole, cizrnu, protlak a důkladně promícháme. Krok 2: Necháme malou chvilku promíchat, přidáme cukr a zalijeme vodou a mírně podusíme. Podávala jsem s chlebem, můžeme použít i jiné pečivo (včetně bezlepkového).

TIP: Na co se používá cizrna?

Zveřejněno 23. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qzvG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazole s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qzvG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Jana Pá: jako rychlovka proč ne?

pokud smíchám několik konzerv, tak to je viz foto :-);-)

...přidáme...hrášek....? asi cizrnu, ne ?

Suroviny:
protlak rajčatový, fazole, cizrna, slanina uzená, olej slunečnicový, koření provensálské, cukr, voda

Přidat fotografie receptu