Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezinková marmeláda bez pektogelu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Idahajm

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 545 kJ /
608 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy152,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bezinky otrháme vidličkou a vypereme. Krok 2: Krátce je povaříme, aniž bychom přidávali vodu. Rozmačkáme a propasírujeme. Získanou šťávu zvážíme. Krok 3: Šťávu vaříme s cukrem asi 20 minut do zhoustnutí.
Přidáme citronovou šťávu a ještě krátce povaříme. Krok 4: Slijeme do čistých horkých sklenic. Vyvařená víčka dobře zatáhnene a obrátíme dnem vzhůru.

Zveřejněno 25. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezinková marmeláda bez pektogelu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V36W

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezinková marmeláda bez pektogelu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V36W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Asi vyzkouším:-)
No, jistojistě však u bodu 1 postupu "Bezinky otrháme vidličkou a vypereme." změním pořadí příslušných operací, že ;-)

Suroviny:
bez černý, šťáva citronová, cukr

Přidat fotografie receptu