Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na másle a bylinkové soli s kmínem

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Očištěné porce candáta nařežeme po 1 cm od hřbetu k bříšku, nedořezáváme až ke kraji. Posypeme hustě bylinkovou solí a mletým kmínem. Krok 2: Porce dáme do chladna proležet na 30 minut. Grilovací pekáček vymažeme máslem, dáme na něj odleženého candáta, každou porci poklademe hustě kousky másla. Vložíme do vyhřáté trouby na 220°C. Když se máslo, které jsme dali na porce, rozehřeje, tak ho stejnoměrně rozetřeme a pečeme asi 30 minut. Krok 3: Podáváme s bramborami, které polijeme máslem z pekáčku, na kterém jsme pekli candáta.

Zveřejněno 28. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na másle a bylinkové soli s kmínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJWM

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na másle a bylinkové soli s kmínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJWM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Děkuji moc.:-K:-K:-K

:yes::yes: candát je nejlepší naše ryba , na másle skvělý <3:-K

Suroviny:
candát, sůl bylinková, kmín mletý, máslo

Přidat fotografie receptu