Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 613 kJ / 2 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,26 g |
Tuky | 124,34 g |
Vláknina | 61,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,35 g |
Sůl | 55,00 g |
Sacharidy | 172,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrouhané zelí a nakrájenou cibuli prosolíme (40 g soli) a necháme půl hodiny odležet. Po této době přilijeme 120 ml oleje, promícháme a dáme do sklenic, ale moc netlačíme, aby zbylo místo na nálev.
Krok 2: Nálev svaříme a ještě horkým nálevem zalijeme zelí 1 cm pod okraj, zavíčkujeme a zaváříme klasicky 15 minut při 90 °C.
Doporučil bych salát konzumovat vychlazený!
Doporučil bych salát konzumovat vychlazený!
Zveřejněno 29. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný salát do sklenic
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrr5
Moje poznámka
Zelný salát do sklenic
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrr5
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 4 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 5 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Suroviny:
zelí,
cibule,
sůl,
pepř,
cukr,
olej,
ocet,
voda,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
ocet
Komentáře (4)