Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fenyklový salát

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 303 kJ /
311 kcal
Bílkoviny0,66 g
Tuky31,35 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy5,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fenykel nakrájame na rezance. Krok 2: Vložíme na kolieska narezané redkvičky a na kocky nakrájané uhorky. Krok 3: Pridáme olej, šťavu, sekanú vňať, korenie a soľ.
Dobre premiešame a necháme ochladiť.

Zveřejněno 9. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A30O

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A30O

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fenykl, ředkvičky, okurka čerstvá, olej olivový, šťáva citronová, pepř, sůl, fenyklová nať

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu