Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové knedlíky ze dvou surovin (Dělená strava podle LK - Kytičky)

Skvělé knedlíky, které zasytí i ty největší jedlíky. Bramborové knedlíky jsou součástí tradiční české kuchyně a doprovází různá pečená masa nebo se masem plní. Tyto jsou dietní, připravené pouze ze 2 surovin.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Taevita Taevita

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 5 min

25 min (20 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 16 kusů

16kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 260 kJ /
1 735 kcal
Bílkoviny47,50 g
Tuky3,75 g
Vláknina30,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy362,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Den předem, nebo alespoň několik hodin předem, uvaříme brambory. Krok 2: Postrouháme nebo rozmačkáme na vále studené, vařené brambory, osolíme a přidáme mouku. Krok 3: Vytvoříme cca 16 koulí, zploštíme je a vaříme 5 minut.

Zveřejněno 10. 9. 2020

Poznámka autorky Taevita

Pokud je pouze rozmačkáte, budou mít v sobě kousky brambor, jako na mé fotce. To je záměr, já na tom ujíždím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové knedlíky ze dvou surovin (Dělená strava podle LK - Kytičky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jpzR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové knedlíky ze dvou surovin (Dělená strava podle LK - Kytičky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jpzR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu