Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divočák na kmíně a česneku s fazolkami na česneku a tymiánu (Dělená strava podle LK - zvířata)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Taevita Taevita

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 669 kJ /
399 kcal
Bílkoviny11,32 g
Tuky23,07 g
Vláknina25,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žebra omyjeme, osolíme, vložíme do pekáče, okmínujeme, opepříme, posypeme sekaným česnekem, zastříkneme olejem, podlijeme trochou vody a v troubě je necháme cca 10 minut na 200°C zatáhnout odkryté. Pak přikryjeme poklicí a pečeme hodinku na 190°C, občas poléváme a podléváme. Pak odkryjeme, polijeme a necháme zezlátnout asi 10 minut. na 220°C nebo pod grilem 3 minuty na 200°C. Krok 2: Fazolky: Na vyšší pánvi rozpálíme olej, přihodíme česnek, necháme chvilku opékat, pak přidáme fazolky, lžičku tymiánu. Když začnou fazolky měknout, tj. cca po 7 minutách, osolíme je, promícháme, zastříkneme sójovou omáčkou a přidáme lžíci medu. Ještě chvíli promícháváme a restujeme, dokud se chutě nepropojí.

Zveřejněno 11. 9. 2020

Poznámka autorky Taevita

Recept inspirován internetem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divočák na kmíně a česneku s fazolkami na česneku a tymiánu (Dělená strava podle LK - zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J30o

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divočák na kmíně a česneku s fazolkami na česneku a tymiánu (Dělená strava podle LK - zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J30o

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
žebra z divočáka, sůl, kmín celý, pepř, česnek, olej olivový, česnek, fazolky zelené, sůl, tymián čerstvý, omáčka sojová tmavá, med

Přidat fotografie receptu