Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášová polévka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Pavlyrecepty Pavlyrecepty

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 117 kJ /
745 kcal
Bílkoviny118,60 g
Tuky7,39 g
Vláknina13,16 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy47,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmažíme cibuli. Krok 2: Přidáme hovězí maso nakrájené na kostičky 1x1x1 cm. Krok 3: Nasypeme sladkou papriku a orestujeme. Krok 4: Přidáme mouku, promícháme. Krok 5: Opepříme, nastrouháme česnek, zalijeme vodou a vaříme do měkka. Krok 6: Přidáme brambory, Masox, protlak, česnek a vaříme do měkka. Krok 7: Zahustíme moukou. Ochutíme majoránkou. Krok 8: Krátce povaříme.

Zveřejněno 17. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NmR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NmR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Pavlyrecepty: :-O já jsem se slušně zeptala, proč když je v základu už mouka proč do toho ještě dávat "ameriku"...a vysvětlila svůj názor na TOP....ale NIKDY bych si nedovolila napsat, že se mi něčí recepty nelíbí, i kdybych si to myslela, každému chutná něco jiného...

Dámy, děkuji, mizím z pískoviště:-D

Pavlyrecepty: Musím se Eji57 zastat - věcný komentář není rýpání. Fakt je, že sem přidáváte recepty, které tu jsou už mnohokrát, a místo toho, abyste se snažila ozvláštnit recept, hledáte nový název pro notoricky známé jídlo. TOP zní opravdu trochu moc sebevědomě, zvláště když se člověk někde teprve uvádí - to trocha pokory nikdy neškodí. ;-)

A že se Vám Ejiny recepty nelíbí? To tak klidně může být, ale když se podíváte, kolik lidí si je oblíbilo, tak jsou její recepty mnohem úspěšnější než ty Vaše. Kromě toho Vaše poznámka zavání trochu dětským sporem na pískovišti. :-D

P.S. Gulášovku bych taky zahustila, jako to dělají v Německu, ale masox bych do ní opravdu nestrkala. Proč, když v ní je spousta jiných dobrých věcí!

Hezké sobotní ráno :-K, nechci se Eji57 zastávat, ale výraz TOP chápu stejně jako ona. Pokud chcete recept nějak odlišit od stejných názvů, je možné, kromě toho, co navrhuje Eja 57 přidat římské číslice -I, II,....Ale na druhou stranu je také třeba zvážit, jestli je nutné sem přidávat další téměř totožný recept :-O. Je tu velké množství duplicitních receptů. Pokud je váš recept stejný nebo téměř stejný jako některý ze stávajících receptů, je možné ( a možná i lepší) přidat ke stávajícímu receptu foto a popřípadě v komentáři napsat své vylepšení <3. A ještě na závěr:mně se recepty Eji 57 líbí :-D:-D:-8.

Eja57: nezlobte se.Vy prostě rýpáte.ale pro Váš klid to změním.mimochodem Vaše recepty se mi nelíbí vůbec. Děkuji a hezký den.

Pavlyrecepty: TOP je prostě určitý symbol, že TOP....to ani jeden z vašich TOP receptů opravdu není, podobných je tady hodně...."podle mne", "oblíbená v naší rodině":-?:-?:-?:-?

Jen moukou zahustit :-O to bych udělala jíšku do polévky. ;-) a místo oleje bych zvolila sádlo ;-)

Dobrý večer. Na masoxu a hladké mouce nevidím nic špatného. Ale není tam top z důvodu, že je to exkluzivní recept. Jen jsem potřebovala připsat něco k názvu,aby byl název schválen. Ale i tak, nám takhle polévka moc chutná celé rodině...:-)

Mohu se zeptat proč TOP? S Masoxem a zahuštěná moukou?

Suroviny:
olej, cibule, brambory, maso hovězí, paprika sušená sladká, sůl, pepř, česnek, protlak, masox, mouka hladká, majoránka

Přidat fotografie receptu