Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filet na fenyklu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na rozpálenom oleji restujeme okorenený a osolený filet kožou nadol. Po cca 5 min otočíme a presunieme rybu na okraj panvice. Krok 2: Na zvyšnú časť pridáme na tenšie kúsky nakrájaný denykel, ktorý osolíme. Fenykel občas otočíme, premiešame a spolu s filetom pražíme asi 5-8 minút podľa hrúbky filetu. Krok 3: Potom dáme na tanier fenykel, na ktorý uložíme rybu a posypeme olivami a sekanou fenyklovou vňaťou.

Zveřejněno 24. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filet na fenyklu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0G17

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filet na fenyklu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0G17

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

casino: Ďakujem za záskok. ;-)

Eja57: Ďakujem za link, určite si ho vyskúšam, ale najprv pre seba. :-8;-) Díky za tip. ;-)

yanull: www.labuznik.cz/recept/uzeny-losos-na-fenyklovo-jablecnem-luzku/ zkus někdy pro návštěvu toto....

yanull: Skús aj niečo iné ako šalát, v jedlách s inými surovinami nie je až taký výrazný, napr. v zapečených jedlách.;-)

Eja57: Napísala si to krásne. Skutočne k fenyklu sa človek musí prejesť, presný výraz. :yes:;-)

Eja57: Mně chutná také, dělám z něj salát, ale zbytku rodiny se zdá fenykl aromatický. ;-)

Veľmi pekné:yes: páči sa mi fenykel s rybkou na jednej panvici...robím fenykel na kúsku másla mimo...som zvedavá na ohlasy...do fenykela sa musí člověk "projesť", nie každomu chutí....

Suroviny:
filet rybí, fenykl, olivy černé, olej, pepř, sůl, fenyklová nať

Přidat fotografie receptu