Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Osvěžující řezy s pudinkem a hroznovým vínem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ilacek Ilacek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 106 kJ /
6 001 kcal
Bílkoviny109,33 g
Tuky298,15 g
Vláknina15,72 g
Cholesterol 822 mg
Sodík 727 mg
Sůl2,34 g
Sacharidy712,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celá vejce vyšleháme s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Poté střídavě přidáváme mléko a mouku, smíchanou s práškem do pečiva a dobře promícháme. Nalijeme na plech vyložený pečicím papírem, rovnoměrně rozetřeme a ve vyhřáté troubě upečeme dorůžova. Necháme chvíli zchladnout a pak korpus potřeme džemem z hroznového vína. Krok 2: Z mléka, cukru, vanilkového aroma a pudinkového prášku uvaříme pudink, a ještě horký nalijeme na korpus potřený džemem a uhladíme. Pak pudink poklademe kuličkami hroznového vína a necháme zcela zchladnout v lednici. (Na závěr můžeme ještě polít čirým želé, ale není to nutné).

Zveřejněno 24. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Osvěžující řezy s pudinkem a hroznovým vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jpxW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Osvěžující řezy s pudinkem a hroznovým vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jpxW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Absolutně perfektní recept. Miluju ho a dělám ho hodně často i pro návštěvu. Navrch akorát přidávám ještě vyšlehanou smetanu.🥰

Suroviny:
vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, mléko, cukr, pudink vanilkový, vanilkové aroma, víno hroznové, víno hroznové

Přidat fotografie receptu